بررسی طرح کارآفرینی پرورش قارچ خوراكی

۱۴شهریور - توسط adminProj2 - 0 - در پروژه ها و فایل های دسته‌بندی نشده
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

بررسی طرح کارآفرینی پرورش قارچ خوراكی دسته: عمومی و آزاد
بازدید: ۱ بار
فرمت فایل: doc
حجم فایل: ۲۴ کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: ۲۷

بررسی طرح کارآفرینی پرورش قـارچ خوراكـی




قیمت فایل فقط ۵,۰۰۰ تومان


خرید


بررسی طرح کارآفرینی پرورش قارچ خوراكی




فرمت فایل:   ورد – Word و قابل ویرایش

تعداد صفحات: ۲۷   





 خـلاصــه طــرح



موضوع طرح :پرورش قارچ خوراكی به ظرفیت ۵۰ تن در سال


محل اجرای طرح : قابل اجرا در سراسر كشور


سرمایه گذاری كـل: ۸/۸۸۹ میلیون ریال


سهم آوردة متقاضی: ۸/۸۹ میلیون ریال


سهم تسهیلات: ۸۰۰ میلیون ریال


دورة بازگشـت سرمایه: ۲۶ ماه






   مقدمـه :



     مواد پروتئینی ، یكی از مهم ترین اجزای مواد غذایی مورد استفاده انسانها است. نیاز طبیعی بدن انسان به این مواد ، مبین ضرورت استفاده آنها در سبد غذایی خانواده ها است. از دیرباز انواع گوشت ها، خصوصا گوشت قرمز‌ منبع اصلی تامین پروتئین موردنیاز انسان بوده است.


     لكن در حال حاضر ، به واسطه تغییر روش زندگی از سنتی به ماشینی و كاهش تحرك افراد در زندگی روزمره ، استفاده از گوشت قرمز بدلیل دارا بودن مقدار زیادی مواد چرب رو به كاهش نهاده و در عوض، استفاده از مواد غذایی ای كه با داشتن مقدار كافی پروتئین، برای سلامتی زیان آور نباشند مورد توجه واقع شده است. حبوبات ، سویا و قارچ خوراكی مهم ترین منابع پروتئین غیر حیوانی هستند كه امروزه به طور وسیع مصرف می‌شوند. در این میان بازار مصرف قارچ خوراكی به دلیل افزایش سطح آگاهی جامعه نسبت به فواید و روش مصرف آن ، روند رو به رشدی را تجربه می‌كند.


    قارچ ، به علت اینكه سرشار از مواد پروتئینی ، گلوسیدی ، ویتامین‌ها و لیپیدها است می‌تواند غذای مناسب و كاملی برای انسان به شمار آید. ضمن اینكه به واسطه سهولت پرورش قارچ های خوراكی می‌توان آنها را به صورت تازه ، خشك ، كنسرو و پودر به بازار عرضه نمود.


   اجرای این طرح به عنوان یك فعالیت تولیدی ، ضمن اینكه گامی به سوی خود اتكایی كشور  در صنایع غذایی به شمار می‌رود، می‌تواند بسترساز اشتغال به كار نیروهای متخصص ( خصوصا در علوم كشاورزی ) و فاقد تخصص گردد. ضمن اینكه بانوان كارآفرین نیز می‌توانند با پیاده سازی این طرح، گامی در جهت توسعه میهن بردارند.





   روش تولـید :



   مراحل پرورش قارچ خوراكی عبارتند از:

   الف- تهیه بذر

   ب- تهیه كمپوست

   پ- كشت بذر

   ت- رشد ریشه‌های قارچ

   ث- خاك ریزی

   ج- برداشت


   الف- تهیه بذر:

   برای تهیه بذر ، دانه های گندم را بعد از جوشاندن در كیسه های كوچك پلاستیكی ریخته و جهت جلوگیری از هجوم میكروب های هوازی به آن ، دهانه آن را با پنبه مسدود نموده و به مدت دو ساعت در اتوكلاو استریل می‌كنند. سپس بسته‌های فوق‌الذكر را با ماده تلقیحی با هاگ و اسپور واریته قارچ مورد نظر تلقیح می‌كنند و سپس كیسه ها را در محوطه با حرارت حدود ۲۵ درجه سانتی گراد به مدت سه هفته نگهداری می‌نمایند كه در این مدت، میسیلیوم بر روی دانه های گندم رشد نموده و آماده كشت می‌باشند و این عمل را تهیه مایه می‌نامند.




قیمت فایل فقط ۵,۰۰۰ تومان


خرید

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *